За Нас

„Пълдин Транс Сервиз“ ООД е оторизиран дилър на IVECO S.p.A. в България.

Сътрудничеството между двете фирми датира от 1996 г., период, за който Дружеството се утвърди като сериозен партньор на IVECO S.p.A., а IVECO като уважавана марка на Българския пазар.
Плод на това сътрудничество е съвременно оборудвания IVECO център в Пловдив.

В него се реализира:

Консултантска дейност:

– с помощта на специалистите от търговския отдел може да получите информация, съобразена с Вашите специфични нужди, за покупката както на нови, така и на употребявани транспортни средства с полезен товар от 1 до над 30 тона, стандартни и специализирани надстройки, ремаркета и полуремаркета.
За Вас сме договорили атрактивни лизингови условия и осигурили квалифициран търговски персонал.

Сервизно обслужване:

– получавате качествено обслужване от оторизирания ни сервиз, снабден с най-съвременните контролно-диагностични уреди и специализиран инструмент, съгласно изискванията на IVECO S.p.A..
Пълдин Транс Сервиз ООД разполага с богат асортимент от налични резервни части, консумативи и аксесоари, а те ни дават възможност успешно да решаваме транспортните проблеми на Вас – нашите клиенти!
– предлагаме абонаментно сервизно обслужване с всички произтичащи от това ползи.

Търговия:

– може да закупите необходимите Ви оригинални резервни части, консумативи или аксесоари за Вашето IVECO.
Доказаните технически и експлоатационни характеристики на камионите IVECO и добрите им пазарни цени са основа за клиентското доволство.
Ние сме убедени, че с модерния IVECO център ще отговаряме адекватно на Вашите нужди, а това Ви осигурява надеждност, комфорт, удоволствие и най-важното – по-високо качество на извършваната от Вас дейност и успех на Вашия бизнес.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от „Пълдин Транс Сервиз“ ООД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на „Пълдин Транс Сервиз“ ООД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!