Torna alla Home Page
Средна гама

Безспорно най–добрият избор, който Ви гарантира сигурност, удобство и издръжливост е EuroCargo. В тази гама IVECO предлага на своите клиенти богат избор от транспортни средства с бруто тегло от 7,5 до 18 т. и полезен тoвар от 3,5 до 12 т., като в същото време широкият избор между различни колесни бази Ви позволява да подберете оптималната за Вашата работа полезна дължина на товарното пространство в диапазона от 3 600 до 9 000 мм. Според мисията на камиона можете да направите и своя избор на кабина – дневна - къса кабина (без легло), дълга кабина, с едно или две легла, или пък двойна кабина, с 6+1 места. Цялото това разнообразие, поместено върху едно изключително здраво шаси, доказва факта, че EuroCargo е създадено, за да пасне по възможно най-добрия начин на вашите транспортни нужди.
Изключителната комбинация между мощност и въртящ момент намалява текущите ви разходи, като запазва отличната динамика, сигурност и надеждност на камиона - и всичко това благодарение на двигателя Tector - сърцето на EuroCargo. Всички Tector двигатели са снабдени с “Common Rail” система, оригинално създадена от Centro Ricerche Fiat и след това разработена от Bosch, осигуряваща значителна икономия на гориво и много ниски нива на вредни емисии в отработените газове. EuroCargo Ви дава възможност за избор на два двигателя Tector в общо осем разновидности: 4 цилиндров (3 920 cмі) с мощност 140, 160 или 180 к.с. и 6 цилиндров (5 880 cмі) с мощност 180, 220, 250, 280 или 300 к.с. За постигането на норми на екологичност Евро 4 и Евро 5 в този сегмент IVECO залага на технологията SCR (впръскване на течност AdBlue в катализатора), която Ви гарантира по-облекчен режим на работа на двигателя, а съответно и по-нисък разход на гориво.
Изборът между 5, 6 или 9-степенна скоростна кутия, както и автоматична скоростна кутия на Allison за някои от моделите, ви позволява да подберете най-добрия вариант за Вашата специфична мисия. Трипозиционната моторна спирачка е стандарт за всички модели (с изключение на тези с двигатели със 140 и 160 к.с.), а в комбинация и с дисковите спирачки на предните и задните колела, сигурността на Вашето EuroCargo е значително повишена. Улеснява се поддръжката, а удължените сервизни интервали ви спестяват време и пари.
Широко разнообразие ще откриете и по отношение на вариантите за избор на окачване. Тук IVECO предлага параболични или полуелиптични ресори, само задно или пълно пневматично окачване с ECAS система, която електронно контролира височината на автомобила, като прави товаренето и разтоварването лесно, бързо и приятно. Като прибавим към всичко това и версията 4х4, Euro Cargo ви дава пълната свобода, с помощта на вашия консултант от екипа на ПТС ООД, да направите възможно най-добрия избор за вашия бизнес.